Pharmacists Manitoba Conference

Pharmacists Manitoba Conference

Pharmacists Manitoba Conference 2022

        SATURDAY – 5 CEUs

8:15     Coffee to Go                                                                                  2G/H Back of room    

8:45     Short & Snappy – 2 hrs                                                                2G/H

            Implementing UTI Services – 30 mins + 10 Q&A

            CADTH Pharmacogenomics for Depression – 30 mins + 10 Q&A

            Nature Prescribing – 30 mins + 10 Q&A                                                                              

10:45   Refreshment Break with Exhibitors                                           2E/F      

11:15   Insomnia – 50 mins + 10 Q&A – 1 hr                                          2G/H      

12:15   Buffet Lunch with Exhibitors                                                     2E/F      

1:30     Highlights Real – 2 hrs                                                               2G/H

            Dean’s College Update – 30 mins + 10 Q&A

            Pediatric Vaccinations – 30 mins + 10 Q&A

            Chronic Kidney Disease – 30 mins + 10 Q&A

            (Beverage station at back of room)

3:30     Awards Reception with Exhibitors                                           2F & E

5:00     End

 

SUNDAY – 4 CEUs

8:00     Coffee to Go                                                                                2G/H Back of room      

8:30     SIB New Kids on the Block – 2 hrs                                           2G/H

            Drug Interactions with Tobacco Smoke Sponsored by J&J – 40 mins + 10 Q&A

            Motivational interviewing for tobacco cessation – 60 mins + 10 Q&A

10:30   Poster Pavilion Refreshment Break                                          2F      

10:45   Binge Eating Disorder – 50 mins + 10 Q&A -1 hr                     2G/H      

11:45   Lunch + Poster Presentation                                                      2F      

1:00     Best Poster Award & 3-Minute Presentation                            2G/H

1:15     What Lies Ahead: Opioid Crisis in Canada – 1 hr                    2G/H

            Round Table Discussion on the reality of implementing the guidelines

2:15     End